söndag 16 maj 2010

skatterna har anlänt!Japp! Idag kom de, skatterna som jag har väntat på. Fyra pinnstolar, som jag inte behöver göra någonting med. De är redan precis som jag vill ha dem! Svarta. Som det var tänkt till köket från allra första början. Så nu kan jag stryka ett av alla mina projekt, jag behöver inte renovera och måla några köksstolar längre!
De här stolarna kommer ursprungligen från mormor och morfars hus, men nästan hela min uppväxt har mamma haft dem. Först var de bruna omålade, sedan var de gröna och till sist (?) svarta. Nu har de stått på mormors vind ett par år och hunnit bli lite "väderbitna" så här och där skymtar den gröna färgen fram. Och det tycker jag bara om! Har den senaste tiden börjat bli mer och mer i en viss grön nyans som säkert kommer få ta mer plats mot allt det vit-gråa hos mig... om jag vågar...

4 kommentarer:

 1. Oh, vackra!! Pinnstolar är så rejäla och fina. Förstår att du är nöjd. De passar som handen i handsken i ditt kök.

  Roligt att du vill vara med i min tävlig! Ha en trevlig helg!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Åhhh, vilka fina stolar. Att det gröna skymtar fram är ju bara läckert. De passar så bra i köket och sedan är det ju extra roligt att de är arvegods med. Önskar dig en skön kväll!

  Kram Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 3. Du har oxå varit på skattjakt så kul.
  Så fina stolar, underbart när färgen under kommer fram...
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 4. Ville bara hälsa och säga att maken är kvar, hihi...

  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera