lördag 15 maj 2010

good old shoe

Ganska nöjd med resultatet av förra helgens "skattjakt" är jag! Eller, det blev ingen skattjakt för min del, men mamma hade plockat lite uppe i huset några dagar innan och rotat fram bl.a. de här gamla skorna åt mig.
Jag har tjatat en del om att jag ville ha de där skorna, för jag visste ju att de fanns nånstans. jag och en kompis brukade spendera nån vecka tillsammans hos mormor och morfar om somrarna när vi var mindre. Och en sommar spökade vi ut oss med korsetter och annat kul vi hittade i garderoberna, som t.ex de här skorna. Redan då tyckte jag det var häftigt att gå runt i gamla skor med nästan hundra år på nacken.
Fast nu har jag ju inte tänkt att gå runt i dem... Är ganska rädd om dem faktiskt. Så småningom (har vi hört den förut?!) ska jag snygga till min hall och då ska de få agera dekoration! För visst är de läckra????
Och titta mer vad jag fick.... mamma insåg när hon hade rengjort burkarna att de inte gjorde sig i hennes kök, så då fick de följa med mig hem istället.
Imorgon kommer en liten last med annat från "skattkammaren" som var lite för otympligt att bära med på bussen. Så idag har jag putsat och plockat undan i köket för att min lilla skatt ska komma till rätta....

1 kommentar:

  1. Underbara kängor och med dina minnen blir de ännu finare!!!
    Tur att din mamma tänkte om *ler*

    Hoppas att du har en go södagskväll!
    Kram Mimmi

    SvaraRadera