söndag 6 juni 2010

ljusinsläpp

Sen jag flyttade in i min lägenhet för 2,5 år sen har det sett likadant ut i mina vardagsrumsfönster; vita hissgardiner, vita likadana lampor, vita likadana krukor och hoyaväster i samtliga fönster. Har aldrig haft en tanke på att förändra dem, som jag gör med allt annat stup i kvarten.
Så kommer hyresvärden och talar om att hantverkare ska komma och måla fönstrena så allt måste bort... Jag som hade sånt slit med att få upp mina vita hissgardiner!!! (en av anledningarna till att jag inte har tänkt tanken att göra om...). Men det var bara att lyda order och plocka ner rubbet.
Fotade innan växter och lampor plockades ner, nu är samtliga fönster helt tomma. Som tre gapande hål. Jag måste vara konstig, för faktum är att jag trivs alldeles utmärkt nu när det är alldeles ljust, vitt och avskalat... Kan man ha det så?!

2 kommentarer:

 1. Visst kan du ha det så! Jag tycker att det ser jättefint ut. Det fungerar nog extra bra på sommarhalvåret då utsikten från fönstren är en tavla i sig. Jag har en del fönster utan gardiner, älskar ljusinsläppet och enkelheten. Det vackra är det enkla!

  Hoppas att du får en skön vecka!

  Kram Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 2. Klart att du kan ha det så!
  Jag gillar gardiner och tycker om att det dämpar ljud...
  Men ljus är aldrig fel!
  Du får finurla lite på det!
  Kram Mimmi

  SvaraRadera