torsdag 17 juni 2010

...sommar...?

Först igår, ännu mer idag, stämmer vädret överens med årstiden här. Hittills har det mest varit kallt och regnat och nån sommarkänsla har verkligen inte infunnit sig. Trots studenter förra veckan och skolavslutningar denna veckan har jag inte riktigt kunnat ta in att det faktiskt snart är midsommar och semestertider.
För att övertyga mig om att det faktiskt är sommar stal jag lite riktiga sommarblommor utifrån trädgården, inhandlade tre mårbackapelargoner, en till varje fönster i vardagsrummet och en stor vit hortensia. Och vips, dagen efter kom solen!! Måste ju helt enkelt vara jag som satt fart på sommaren... Ida sjunger ju så i idas sommarvisa, nån måste sätta fart på sommaren :)
I skrivande stund hör jag t.o.m svalorna utanför fönstrena, det är väl ett sommartecken om nåt??!!
Drygt fyra veckor kvar till semester så solen hinner både försvinna, komma tillbaka och försvinna igen, men just nu är det perfekt!!!

3 kommentarer:

 1. Smart att skapa sig egen sommarkänsla! Härligt med blomster både från trädgård och affär. Idag har vi haft härligt väder och jag hoppas att det håller i sig! Det ska tydligen komma regn till midsommar men det gör jag mitt bästa med att förtränga.

  Roligt att du uppskattade lådtipset, hoppas att du får tag i en!

  Hoppas att du får en mysig middsommarhelg!

  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Här har vi haft mestadels vackert väder under midsommarhelgen. Hoppas solen lyst över dig oxå och att helgen varit lyckad.

  Självklart kan du vara utan gardiner med så vackra fönster!

  Kram illa

  SvaraRadera
 3. Hej svejs i sommarvärmen!

  Åh, jag har inte köpt några pelargoner än...men jag ska det. Inget är finare i fönstren på somrarna.

  Vilka vackra bilder.

  Ha en fortsatt trevlig sommar.


  Kram Inka

  SvaraRadera