torsdag 11 november 2010

julallergi....

Nu när "allt" äntligen är vitt i mitt hem har jag börjat längta efter..... svart!!!! Och nu när mitt hem äntligen nästan svämmar över av gamla arvegods och lull-lull har jag börjat längta efter.... modernt!!!
Så glad i hågen tog jag en sväng genom stan på väg från jobbet idag, för att leta efter nya, fräscha, moderna ting i svart. Men mitt glada humör vände ganska snabbt och utvecklades till en svår, nästintill anafylaktisk chock. Adventsljusstakar, glöggset, tomtar, glitter, glamour och rött, rött, rött så långt ögat kan nå.... Inte reeeeedaaaan!!!!!! I år tänker jag bojkotta den. Julen.

Som tur är har jag kvar mina pelargoner, ska nog försöka återuppväcka dem ur sin vintervila och sprida lite sommarkänsla här hemma. Om inte annat så har jag ju åtminstone en liten blomkvist kvar som skänker en gnutta sommar till min vinterfrusna lekamen :)

...man blir stark i benen av att gå motströms....

1 kommentar:

  1. Åh... känner igen mig i dina tankar. Här har jag målat vitt som en galning och shabby är på väg ut. Hmmm... men det går kanske att poppa upp med lite moderna ting. Julallergisk har jag inte blivit ännu dock men vem vet?

    Ha en skön helg!

    Kram♥

    SvaraRadera