tisdag 5 oktober 2010

vitmålat!

Tadaaaa!!!
Nu är jag klar! Och pottskåpet har äntligen kommit till sin rätt, som det var tänkt från allra första början. Nu får det äntligen tjänstgöra som sängbord. Att det har tagit ca sju år är en annan sak....

Då har jag varit duktigare med det här bordet. Var ju inte så längesen jag fick hem det och det är redan klart! (nästan). Det finns två iläggsskivor som hör till, men de får vänta ett tag till tror jag. Jag har i nuläget inget behov av att göra bordet större. Det tar jag en dag när det passar....
När jag ändå var igång med bord och pottskåp tog jag tag i min gamla ägglåda (tror jag skrev om den för nåt år sen...) och strök på några lager vit färg. Nu gör den sig alldeles utmärkt som tidningslåda jämte soffan.
Börjar känna mig rätt klar med penseln för tillfället och tar en paus från det eviga målandet. Nu är det ju höst och kylan börjar tränga sig på så nu har jag börjat plocka fram mina garner och lite jävlaranamma, nu ska här stickas!!

4 kommentarer:

 1. Hej, Kristin!

  Äntligen fick jag se hur det blev som vitt. Tänk vilken skillnad det blev. Och så SNYGGT det blev. Vet du, jag har precis likadant pottskåp. Jag älskar mitt.
  Den som väntar på något gott...hi hi

  Kram Inka

  SvaraRadera
 2. Halloj!

  Vad fint ditt pottskåp och bord blev. ja, det tar lite tid att måla men det är mödan värt! Ska bli roligt att se dina stickalster!

  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera
 3. Hallå där!
  Vilken tur att jag ramlade in på din blogg! Jag har ett precis likadant bord som står i kö för att bli målat. Nu när jag fick se hur fint ditt bord har blivit fick jag en välbehövlig "spark i baken" att komma igång=O)
  Kram från Öland

  SvaraRadera
 4. Vilket fint pottskåp. Visst gör den vita färgen underverk. Jag älskar att måla gamla möbler vita.
  Din blogg ger mig inspiration.
  Kram Camilla

  SvaraRadera