tisdag 20 juli 2010

miniprojekt

Den här lilla byrån har jag fått "ta hand om" åt min kompis jenny när hon flyttade.
Tanken är ju att den så småningom ska bli -håll i er- vit. Men det projektet skjuter jag på till hösten. Däremot är ett litet sommarprojekt att hitta nya handtag/beslag till lådorna. Nytta med nöje! Nu har jag ju verkligen en anledning att gå på loppis, om man nu behöver ha en anledning...?!

måndag 12 juli 2010

hot hot hot

Pinsamt längesen senaste uppdateringen... Men så här i sommarvärmen ligger alla mina projekt i vila. Hur mycket jag än egentligen vill, så klarar jag bara inte av att hålla mig inomhus och skrapa, slipa, måla, städa etc när solen skiner ute. Detta är enda tiden på året som lägenheten nästan enbart är ett ställe att sova på. Idag har det dessutom varit alldeles för varmt för att ens orka göra någonting annat än lapa vatten.

På fredag morgon klockan 07.15 kliver jag med lätta steg ut från jobbet som en fri människa! 28, 5 arbetstimmar kvar; en dag och två nätter. Det kan jag nog uthärda.
Kaffe, rosé, jordgubbar och glass, staropramen... det är vad jag kallar sommar!

Om en dryg vecka blir det båtliv för hela slanten!!! Hela vintern och våren har jag längtat och nu är det inte långt kvar till det här livet:


Lär nog inte bli många uppdateringar resten av sommaren, om vädret håller i sig (håller alla tummar och tår!!), men man vet aldrig när jag får ett ryck!